nikolla

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Monitor

A je tu Monitor ! Pre všetkých deviatakov hrozný a stresujúci deň . Rovnako aj pre mňa deň plný stresov a rozmýšlania . Pripravovala som sa naň 3 týždne , čo mi dalo poriaden zabrať , pretože niektoré veci som sa musela učiť odznova . V škole sme riešili rôzne testy čím sme si postupne opakovali . Monitor sme mali s matematiky a so slovenčiny .
Ešte ostávali 3 dni do dátumu 9.3.2011 . Najprv som stresovala , ale nakoniec ma to prešlo . V stredu som prišla do školy o 8:00 a začínali sme s testovaním . Matematiku sme písali prvú . Bolá veľmi tažká no zvládli sme to . Po matematike nasledovala Slovenčina ktorá bola lachšia . Myslela som si že to bude horšie , ale nakoniec pohoda . Som rada , že sme to zvládli . Už len čakať na výsledky a na prijatie do škôl .

Môj voľný čas | stály odkaz

Komentáre

  1. aj my sme mali monitor :D
    nepripravovala som sa vôbec, včera večer na mňa doľahla panika :D
    matematika- prvých 14 príkladov mám asi aj dobre ->70% a od 15 po 20 som nestihla ani zadanie prečítať, takže som typla ABCBAC :D
    slovina 50-70% netuším :D :D kus je mi to ľúto ale pohodkaa :)
    publikované: 09.03.2011 20:30:48 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Nikolka,
    priala by som Ti, aby si dostala čo najvyššie ohodnotenie, ale keď toto čítam, tak asi zo slovenčiny dobre nedopadne. Čo myslíš, prečo?
    Ako to so systémom prijatia do škôl vypadá, báť sa nemusíš, na strednú školu ťa vezmú. Veď ide o hlavu - iba.
    publikované: 09.03.2011 20:45:31 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014